top of page

Hvorfor og hvordan

Persondata

Idet du tilmelder dig vores Nyhedsbrev, giver du hermed samtykke til, at Revisionscentret må registrere og opbevare dine persondata (det drejer sig om dit navn og din e-mail).

 

For at undgå unødig registrering af dine personligedata, så har vi fravalgt alle andre kontaktformularer på hjemmesiden end den du praktisk finder ved "tilmelding til Nyhedsbrev".

Al anden henvendelse sker via telefon eller mail.

 

Du kan også vælge at sende dine fortrolige dokumenter via et SikkerUpload link. Ved alle medarbejdere finder du et link der fungerer via E-signatur, her kan du sikkert kan uploade dine fortrolige dokumenter.  

Det er os ved Revisionscentret der er dataansvarlig. 

(vores kontaktoplysninger, såsom CVR numere, e-mail og telefonnummer, finder du på denne hjemmeside).

Formålet med at registrere dataene i vores kontaktformular, er at sende nyhedsbreve til dig. 

Nyhedsbrevene fra Revisionscentret, kan indeholde informationer fra og om vores samarbejdspartnere. Herunder kan der være markedsføringsmateriale imellem, men dette er ikke formålet.

Formålet med Revisionscentrets Nyhedsbrev er, at holde dig fagligt opdateret indenfor relevante økonomiske emner, der kan have betydning og relevans for dig og/eller din virksomhed.

Vi udsender ca 1 gang om måneden et nyhedsbrev (via mail) omhandlende et aktuelt økonomisk/virksomhedsmæssigt emne.

Du har ret til at trække dit samtykke tilbage. Det kan gøres ved at klikke på linket ”Afmeld” nederst i de nyhedsmails du modtager, eller ved at kontakte os per mail eller telefon.

I forbindelse med afmeldelsen slettes dine oplysninger i vores nyhedsbrevsystem.

Du har ret til at få rettet til de oplysninger, vi har om dig, hvis de måtte være forkerte - og du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig (navn og email).

Det kan ske ved at kontakte os på telefon eller mail.

I tilfælde af at aktiviteterne i revisionsvirksomheden overdrages til tredjemand, giver du dit samtykke til, at tredjemand må kontakte dig på samme vilkår, som fremgår af disse betingelser. Herved sikres det, at du fortsat kan modtage nyhedsbrevet.

bottom of page