top of page

-du finder os her.

Vi kender dit lokalområde...

"Vælg en afdeling, klik og læs mere"

Vi er en landsdelsdækkende organisation af registrerede revisionsvirksomheder med rødder i det sydjyske område, og vi har betjent områdets erhvervsliv siden 1955. 

 

Vi arbejder under fællesnavnet: REVISIONSCENTRET

 

Samlet beskæftiges ca. 64 erfarne og velmotiverede medarbejdere, heraf er ca. 28 beskikket som registrerede- eller statsautoriserede revisorer.

 

Herudover samarbejder vi med en række udvalgte revisionskolleger om faglig udvikling samt uddannelses-initiativer m.v.

Vi er medlem af FSR - danske revisorer.

 

Alle revisionskontorer fungerer fra moderne og tidssvarende lokaliteter, og der benyttes højt udviklede EDB og IT løsninger.

 

Vi tilbyder

altid at være på forkant med udviklingen, således at vi til enhver tid kan levere effektiv rådgivning, der lever op til de krav, som idag stilles af enhver virksomhedsledelse.

 

Udviklingen både nationalt og internationalt medfører for os alle en øget konkurrence, men åbner samtidig for mange nye muligheder.

 

Vore krav til os selv er således altid at være aktive revisorer og rådgivere for vore kunder, idet vi vil virke som den nærmeste kontaktperson og samtalepartner.

 

Med jævne mellemrum udsender vi information om sidste nyt fra vort arbejdsområde. Vi samarbejder med en specialafdeling til økonomisk og skattemæssig rådgivning.

 

Tillid og tryghed

i forholdet til vore kunder vil fortsat være vor målsætning. Vi vil altid yde en effektiv og hurtig service. Vore kunder vil således i os altid kunne finde en solid og stabil samarbejdspartner.

Tal med os

bottom of page